Aktivnosti članic DPŽ Bučka med korono

Čeprav se je svet v zadnjih mesecih na videz ustavil in se vsak skriva za svojo masko, članice DPŽ Bučka ne mirujemo. Prilagodile smo se danim okoliščinam in se ravnamo po misli Maddi Jenkins: »Živi kar se da polno, saj živiš le enkrat.«

Prvi pomladni žarki so nas predramili iz zimskega polsna in smo začele – vsaka v svojem okolju. Nekatere smo se našle med rožicami, druge smo se podale na potep – same, z družino, ali pa s svojimi štirinožnimi prijatelji, spet tretje pa smo ustvarjale – v kuhinji, z nitjo in še z marsičim. V vsem pa smo neizmerno uživale. Ker želimo biti odgovorne druga do druge, smo se članice upravnega odbora odločile, da si naša spomladanska doživetja izmenjamo na daljavo preko fotografij. Odzvalo se je lepo število članic. In ker ženske le s težka kaj zadržimo zase, vse zbrane fotografije, ki zelo zgovorno pričajo o naših aktivnostih, delimo tudi z vami, dragi naši prijatelji. 

»Sreča ne izhaja iz tega, koliko imamo, ampak iz tega, kako znamo uživati,« pravi Charles Spurgeon. Želimo vam, da bi ob ogledu čim bolj uživali in ob tem mogoče našli tudi navdih za svoje preživljanje prostega časa.